Dítě s mentálním postižením a podpora jeho vývoje - Bazalová, Barbora, 1977- (Portál, 2014)
Kniha představuje aktuální teoretické poznatky o problematice mentálního postižení, doplněné výsledky realizovaných výzkumů a zkušeností z praxe.
Keywords: děti s mentálním postižením; vývoj dítěte; péče a výchova; rodinná výchova; speciální poradenství; sociální práce; výchova a vzdělávání; children with mental disabilities; child development; care and education; family education; special counseling; social work; education; monografie; monographs