Dítě s mentálním postižením a podpora jeho vývoje - Bazalová, Barbora, 1977- (Portál, 2014)
Kniha představuje aktuální teoretické poznatky o problematice mentálního postižení, doplněné výsledky realizovaných výzkumů a zkušeností z praxe.