Narodilo se předčasně : průvodce péčí o nedonošené děti - Dokoupilová, Milena; Fišárková, Barbora; Novotná, Lenka, 1968- (Portál, 2009)
Kniha nabízí pomoc rodičům, kterým se dítě narodilo předčasně.
Na obálce autorky Milena Dokoupilová, Barbora Fišárková, Lenka Novotná a kol.
Keywords: nedonošené děti; péče o dítě; premature babies; child care; populárně-naučné publikace; příběhy; popular works; stories