Narodilo se předčasně : průvodce péčí o nedonošené děti - Dokoupilová, Milena; Fišárková, Barbora; Novotná, Lenka, 1968- (Rádci pro rodiče a vychovatele, 2009)
Kniha nabízí pomoc rodičům, kterým se dítě narodilo předčasně.