Obrábění plastických hmot - Rybář, František (SNTL, 1963)
Plastické hmoty přicházejí do strojírenských závodů většinou jako polotovary, které je nutno obrábět a tvářet na konečné tvary a rozměry. Příručka se zabývá obráběním, tvářením a spojováním součástí z termosetů, termoplastů a fluoroplastů.
Keywords: obrábění; plasty; zpracování plastů; machining; plastics; plastics processing; příručky; handbooks, manuals, etc