Obrábění plastických hmot - Rybář, František (Knižnice strojírenské výroby, 1963)
Plastické hmoty přicházejí do strojírenských závodů většinou jako polotovary, které je nutno obrábět a tvářet na konečné tvary a rozměry. Příručka se zabývá obráběním, tvářením a spojováním součástí z termosetů, termoplastů a fluoroplastů.