Auditing - Müllerová, Libuše, 1945-; Králíček, Vladimír, 1952- (Oeconomica, 2014)
Základní charakteristika auditingu, auditorských postupů i jednotlivých druhů auditu.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze
Keywords: audit -- Česko; auditing -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)