Politická ekonomie globálních nerovnováh - Hnát, Pavel, 1981- (Oeconomica, 2014)
Teorie politické ekonomie, charakteristika nynějšího finančního systému a mapování možností státu při řešení globální nerovnováhy.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze
Keywords: světová ekonomika; mezinárodní hospodářské vztahy; globalizace; hospodářská krize; ekonomický růst; ekonomie a politika; world economics; international economic relations; globalization; economic crises; economic development; economics and politics; monografie; monographs