Face2face. - Redston, Chris; Cunningham, Gillie (Cambridge University Press, 2005)
Tento všestranný výukový kurz připravuje dospělé i mládež na komunikaci ve skutečném světě. Je založen na komunikativním přístupu a vychází z toho nejlepšího, co nabízí současná praxe a metodika. Prezentace a procvičování slovíček a gramatiky jsou vyvážené a velký důraz je kladen na poslech a mluvení se zaměřením na jazyk používaný v běžných společenských situacích. Materiál pro poslechy a mluvení poskytuje nový, neotřelý pohled na univerzální témata, a studenti tak dostávají množství příležitostí procvičit si nově získané vědomosti v rozmanitých konverzačních aktivitách, z nichž mnoho je personalizováno. Face2face je zcela kompatibilní s požadavky Společného evropského referenčního rámce pro jazyky (Common European Framework of Reference for Languages) a pravidelně dává studentům příležitost ověřit si svůj pokrok
Obsahuje klíč
Keywords: angličtina; konverzace; English language; conversation, terms and phrases; jazykové učebnice, texty, příručky (A); language textbooks, texts, handbooks (A)