Technologické prognózy a telekomunikace - Štědroň, Bohumír, 1979-2014; Kocour, Vladimír (Sdělovací technika, 2014)
Technologické prognózy v kontextu kvantitativních a kvalitativních metod. Telekomunikace, Internet a internetový marketing v budoucnosti.
Keywords: telekomunikace; internet; technologický rozvoj; prognózování; telecommunication; Internet; technological development; forecasting; kolektivní monografie; collective monographs