Deutsche Rechtssprache - Girmanová, Jana, 1961- (Leges, 2012)
Učebnicové texty, autentické texty zákona s judikaturou, cvičení i exkurzy do gramatiky.
Obsahuje slovník německo-český
Keywords: němčina; právo; právo -- Německo; oborová terminologie; odborné texty; German language; law; law -- Germany; terminology (professional); professional texts; učebnice; textbooks