Finanční řízení komerčních pojišťoven - Vávrová, Eva, 1965- (Grada, 2014)
Výklady jednotlivých nástrojů finančního managementu komerčních pojišťoven.
Keywords: komerční pojišťovny; finanční management; commercial insurance companies; financial management; monografie; monographs