Úvod do studia práva - Spirit, Michal, 1943- (Grada, 2014)
Učebnice určená studentům neprávnických vysokých a vyšších odborných škol, která slouží jako pomůcka při studiu základních právních pojmů a jejich souvislostí.
Keywords: právo; právo -- Česko; law; law -- Czechia; monografie; učebnice vysokých škol; monographs; textbooks (higher)