Úvod do studia práva - Spirit, Michal, 1943- (Expert (Grada), 2014)
Učebnice určená studentům neprávnických vysokých a vyšších odborných škol, která slouží jako pomůcka při studiu základních právních pojmů a jejich souvislostí.