Management : organizování, rozhodování, ovlivňování - Blažek, Ladislav, 1945- (Grada, 2014)
Učebnice se snaží poskytnout základní informace z oblasti managementu.
Keywords: management; rozhodování; organizace podniku; decision making; industrial organization; monografie; učebnice vysokých škol; monographs; textbooks (higher)