Nejčastější pochybení zaměstnavatelů při plnění povinností dle zákoníku práce - Janečková, Eva (Wolters Kluwer, 2014)
Příručka rozebírá běžné případy pochybení, kterých se dopouštějí zaměstnavatelé v oblasti pracovně-právních vztahů.
Právní stav pub. je k 1.7.2014
Keywords: pracovní právo -- Česko; pracovněprávní vztahy -- Česko; labor laws and legislation -- Czechia; labor-law relations -- Czechia; příručky; handbooks, manuals, etc