Posmrtný deník : přísně tajná odpověď Václavu Havlovi - Kárnet, Jiří, 1920-2011 (Paseka, 2009)
Sborník z díla českého emigranta Jiřího Kárneta, který stál u zrodu Svědectví obsahuje tři části: esej Posmrtný deník - Přísně tajná odpověď Václavu Havlovi, Dopisy Václava Havla a životopisnou studii Závrať návratu aneb Přísně tajný J. K.
Keywords: Kárnet, Jiří, -- 1920-2011; eseje; essays; 1920-1968; 20. století; čeští spisovatelé -- 20. století; novináři -- Česko -- 20. století; exilový kulturní život -- Spojené státy americké -- 20. století; politická emigrace -- Spojené státy americké -- 20. století; exilová publicistika -- Česko -- 20. století; kultura a společnost -- 20. století; Czech authors -- 20th century; journalists -- Czechia -- 20th century; cultural activities in exile -- United States -- 20th century; political emigration -- United States -- 20th century; exile journalism -- Czechia -- 20th century; culture and society -- 20th century; Československo -- společnost a politika -- 20. století; Spojené státy americké -- společnost a politika -- 20. století; Czechoslovakia -- society and politics -- 20th century; United States -- society and politics -- 20th century