Posmrtný deník : přísně tajná odpověď Václavu Havlovi - Kárnet, Jiří, 1920-2011 (Paseka, 2009)
Sborník z díla českého emigranta Jiřího Kárneta, který stál u zrodu Svědectví obsahuje tři části: esej Posmrtný deník - Přísně tajná odpověď Václavu Havlovi, Dopisy Václava Havla a životopisnou studii Závrať návratu aneb Přísně tajný J. K.