Ortopedie - Dungl, Pavel, 1948- (Grada, 2014)
Rozsáhlá učebnice ortopedie pro pregraduální i postgraduální studenty a ostatní lékaře obsahuje veškeré novinky, operační návody, ucelené a utříděné poznatky z tohoto oboru.
Keywords: ortopedie; orthopedics; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)