Mezi kulturou a uměním : věnováno Zdeňku Hojdovi k životnímu jubileu - Ebelová, Ivana, 1961- (NLN, Nakladatelství Lidové noviny : Národní galerie v Praze, 2013)
Sborník tematicky různorodých příspěvků z oblasti českých a evropských dějin, kulturních dějin a dějin umění. Publikace vznikla k životnímu jubileu archiváře a historika Zdeňka Hojdy.
Keywords: Hojda, Zdeněk, -- 1953-; kulturní dějiny -- Česko; dějiny umění -- Česko; cultural history -- Czechia; history of art -- Czechia; Česko -- dějiny; Czechia -- history; sborníky; jubilejní publikace; papers of several authors; jubilee books