Lidská práva osob s postižením, nevyléčitelně nemocných a umírajících na pozadí nacistických sterilizací a programu "Euthanasie" - Milfait, René, 1966-; Bartoň, Daniel, 1984- (Zdeněk Susa, 2013)
Nacistické plány na sterilizaci zdravotně postižených, výklady věnované otázkám souvisejícími s lidskými právy osob s postižením a nevyléčitelně nemocných.
Keywords: lidská práva; osoby se zdravotním postižením -- právní postavení; nevyléčitelně nemocní -- právní postavení; umírající -- právní postavení; sterilizace (lékařství); eutanazie; zločiny nacismu; human rights; people with disabilities -- legal status, laws, etc; incurables -- legal status, laws, etc; dying -- legal status, laws, etc; sterilization (medicine); euthanasia; crimes of Nazism; kolektivní monografie; collective monographs