Lidská práva osob s postižením, nevyléčitelně nemocných a umírajících na pozadí nacistických sterilizací a programu "Euthanasie" - Milfait, René, 1966-; Bartoň, Daniel, 1984- (Zdeněk Susa, 2013)
Nacistické plány na sterilizaci zdravotně postižených, výklady věnované otázkám souvisejícími s lidskými právy osob s postižením a nevyléčitelně nemocných.