Andělé úspěchu : román - Svatopluk, T., 1900-1972 (Tisk, 1948)
Román kritizuje baťovské prodejní metody.
Keywords: Baťovy závody; Zlín (Česko); dělnická literatura; working class literature; české romány; Czech fiction