Aféry první republiky - Hrubý, Jan, 1952- (Práce, 1984)
Publicisticky zpracovaná kniha zavádí čtenáře do zákulisí politického života v Československu mezi dvěma světovými válkami.
Keywords: reportáže; reportage; politické aféry -- 1918-1938 -- Československo; politické dějiny -- 1918-1938 -- Československo; political scandals -- 1918-1938 -- Czechoslovakia; political history -- 1918-1938 -- Czechoslovakia