Němčina : 5000 základních slovíček : moderní slovní zásoba - Kahlen, Lisa, 1951- (Grada, 2014)
Přehled tématicky řazené německé slovní zásoby. Jazyková příručka pro začátečníky i samouky.
Přeloženo z angličtiny
Na obálce: pro A1-B1
Keywords: němčina; slovní zásoba; fráze; mluvnice; German language; vocabulary; phrases; grammar; učebnice; jazykové učebnice, texty, příručky (A); jazykové učebnice, texty, příručky (B); textbooks; language textbooks, texts, handbooks (A); language textbooks, texts, handbooks (B)