Dřevěné a kovové konstrukce : pro SPŠ stavební - Kuklík, Petr, 1949-; Studnička, Jiří, 1940- (Informatorium, 2006)
Navrhování, posuzování a provádění dřevěných a kovových konstrukcí, vlastnosti stavebních materiálů dřeva a oceli, druhy konstrukcí. Ukázkové příklady.
Keywords: dřevěné konstrukce; kovové konstrukce; wooden structures; metal structures; učebnice středních škol; textbooks (secondary)