Výuka cizích jazyků v pojetí waldorfské pedagogiky : se zaměřením na 1. stupeň ZŠ - Dvořáková, Kateřina, 1974- (Univerzita Karlova v Praze, Pedagogická fakulta, 2011)
Průvodce pro začínající učitele cizích jazyků na waldorfských školách.
Keywords: jazyková výuka; předmětová didaktika; základní školy; waldorfská pedagogika; language teaching and learning; teaching school subjects; elementary schools; Waldorf education; monografie; monographs