Asertivita : umění být silný v každé situaci - Potts, Conrad; Potts, Suzanne (Grada, 2014)
Kniha poradí jak získat na pracovišti respekt, jak vyjít s rodinou, přáteli a sousedy a poradit si ve složitých společenských situacích, jak být sebejistí během prezentací a porad, jak získat plnohodnotné služby od obchodníků, řemeslníků či na úřadech, jak zvládnout nepříjemné chování nebo jednání a vyrovnat se s konflikty, jak vyjít se svým nadřízeným a dokázat říci „ne“, jak si udržet svoji asertivitu a s ní i kvalitní a vyvážený život. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: asertivita; sebedůvěra; pozitivní myšlení; interpersonální komunikace; komunikační dovednosti; interpersonální vztahy; rozvoj osobnosti; assertiveness; self-reliance; positive thinking; interpersonal communication; communication skills; interpersonal relations; personality development; příručky; handbooks, manuals, etc