Zdravotní benefity pohybových aktivit : monitorování, intervence, evaluace - Hendl, Jan, 1947-; Dobrý, Lubomír, 1925- (Karolinum, 2011)
Způsoby motivace dětí, dospívajících i dospělých v produktivním věku i seniorů k pohybovým aktivitám pomocí zdravotních benefitů pohybových aktivit a behaviorálních intervencí.
Terminologický slovník
Keywords: pohybová aktivita -- zdravotní aspekty; pohybová aktivita -- sociální aspekty; výchova ke zdraví; movement activity -- health aspects; movement activity -- social aspects; health education; kolektivní monografie; collective monographs