Decuria : deset QEP fotografů z České republiky = ten QEP photographers from the Czech Republic (HQ Kontakt ve spolupráci s Asociací profesionálních fotografů České republiky, 2005)
Publikace představuje práci deseti českých fotografů, kterým byl udělen prestižní titul QEP (Qualified European Photographer). Obsahuje ukázky jejich prací a zároveň dokládá bohatství přístupů současné umělecké fotografie.
Životopisná data, přehledy výstav a ocenění
Keywords: Asociace fotografů České republiky; certifikát QEP; fotografické publikace; photographical works; 20.-21. století; fotografové -- Česko -- 20.-21. století; fotografie -- Česko -- 20.-21. století; photographers -- Czechia -- 20th-21st centuries; photography -- Czechia -- 20th-21st centuries