Decuria : deset QEP fotografů z České republiky = ten QEP photographers from the Czech Republic (Almanach (Asociace profesionálních fotografů České republiky), 2005)
Publikace představuje práci deseti českých fotografů, kterým byl udělen prestižní titul QEP (Qualified European Photographer). Obsahuje ukázky jejich prací a zároveň dokládá bohatství přístupů současné umělecké fotografie.