Kdo klikne, koupí, lže nebo zemře : síla předpovědí pomocí prediktivní analytiky - Siegel, Eric, 1968- (BizBooks, 2014)
Prediktivní analytika pro každého. Tak lze charakterizovat tuto knihu, která je přístupná i čtenářům „neanalytikům“.
Přeloženo z angličtiny
Úvodní slovo Thomas H. Davenport
Keywords: predikce; predikční modely; podpora rozhodování; prognózování; ekonomické prognózování; sociální prognózování; lidské chování; prediction; predictive models; decision support; forecasting; economic forecasting; social forecasting; human behavior; prediktivní analytika; monografie; monographs