Soudobá sociologie. VI, - Šubrt, Jiří, 1958- (Karolinum, 2014)
Jednotlivé studie se věnují různým oblastem a oborům sociologie (např. právo, náboženství, vzdělání, vojenství, veřejné mínění nebo volný čas).
Na obálce označení: 19
Keywords: 20.-21. století; sociologie -- 20.-21. století; sociology -- 20th-21st centuries; kolektivní monografie; učební texty; collective monographs; educational texts