Estetická plastická chirurgie a korektivní dermatologie - Brychta, Pavel, 1957-; Stanek, Jan J.; Bergerová, Yvonne, 1965- (Grada, 2014)
Odborná monografie komplexně popisuje současný stav estetické plastické chirurgie, korektivní dermatologie a laserové estetické chirurgie.
Keywords: estetická chirurgie; plastická chirurgie; korektivní dermatologie; aesthetic surgery; plastic surgery; corrective dermatology; kolektivní monografie; collective monographs