Odborný text ve Wordu - Linkeová, Ivana, 1962- (Kopp, 2003)
Návod k používání textového editoru MS Word v rámci databázového systému Microsoft Office při psaní odborného textu (diplomových prací, odborných studií atd.).
Keywords: Microsoft Word (software); textové procesory; psaní na počítači; odborné texty; Microsoft Word; keyboarding; texts; příručky; handbooks, manuals, etc.