Finanční právo - Bakeš, Milan, 1939- (C.H. Beck, 2012)
Učebnice přináší ucelený pohled na obecnou i zvláštní část finančního práva. Učebnice vychází z právního stavu k 31. 5. 2012.
Keywords: finanční právo -- Česko; financial law -- Czechia; učebnice; textbooks