Evropské správní právo - Pomahač, Richard, 1953-; Handrlica, Jakub, 1981- (C.H. Beck, 2012)
Komplexní zpracování problematiky evropského správního práva.
Keywords: evropské právo; správní právo -- země Evropské unie; veřejná správa -- země Evropské unie; European law; administrative law -- European Union countries; public administration -- European Union countries; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)