Odpovědnost státu za výkon veřejné moci - Mates, Pavel, 1947-; Severa, Jakub (Leges, 2014)
Právní úprava a naplňování právní odpovědnosti státu v České republice.
Keywords: veřejná správa -- Česko; státní správa -- Česko; právní odpovědnost -- Česko; odpovědnost za škodu -- Česko; public administration -- Czechia; state administration -- Czechia; liability (law) -- Czechia; liability for damages -- Czechia; monografie; monographs