Právnické osoby obcí a krajů - Pospíšil, Petr, 1974- (Wolters Kluwer Česká republika, 2013)
Úkoly územních samosprávných celků, definování pojmu právnická osoba, výklady o vztazích samosprávných celků a právnických osob na ně navázaných, přehled jednotlivých právnických osob spolu s právní úpravou.
Přehled právních předpisů
Keywords: územní samospráva -- Česko; právnické osoby -- Česko; regional administration -- Czechia; juristic persons -- Czechia; kolektivní monografie; collective monographs