Základy pedagogiky - Švarcová-Slabinová, Iva, 1941- (Vydavatelství VŠCHT Praha, 2008)
Přehledný výklad základů obecné pedagogiky, didaktiky a sociální pedagogiky ve studijním textu pro budoucí učitele.
Keywords: pedagogika; educational science; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)