Ochrana před nečinností veřejné správy - Frumarová, Kateřina, 1976- (Leges, 2012)
Charakteristika pojmu nečinnosti veřejné správy, rozbor jednotlivých možností právní ochrany před nečinností, právní odpovědnost v souvislosti s nečinností.
Keywords: nečinnost veřejné správy -- Česko; veřejná správa -- Česko; inactivity of public administration -- Czechia; public administration -- Czechia; monografie; monographs