Ochrana před nečinností veřejné správy - Frumarová, Kateřina, 1976- (Teoretik, 2012)
Charakteristika pojmu nečinnosti veřejné správy, rozbor jednotlivých možností právní ochrany před nečinností, právní odpovědnost v souvislosti s nečinností.