Elektronová struktura a reaktivita povrchů a rozhraní - Frank, Helmar, 1919-2015; Fiala, Jaroslav, 1944-; Kraus, Ivo, 1936- (České vysoké učení technické v Praze, 2013)
Monografie pojednává o atomové struktuře povrchu těles a rozhraní mezi částicemi disperzních systémů.
250 výt.
Keywords: elektronová struktura pevných látek; fyzika povrchů pevných látek; fázová rozhraní; electronic structure of solids; surfaces (physics); interfaces (physical sciences); monografie; monographs