Typografie : o funkci a užití písma - Tselentis, Jason (Slovart, 2014)
Typografický průvodce určený milovníkům grafického designu.
Keywords: typografie; grafický design; typografické písmo; typography; graphic design; typefaces; příručky; handbooks, manuals, etc