Speciální chirurgie - Zeman, Miroslav, 1942-; Krška, Zdeněk, 1958- (Galén, 2014)
Monografie se specializuje na kardiologii, neurologii, neurochirurgii, urologii a nefrologii. Učebnice pro studenty lékařských fakult i postgraduálního studia.