Budoucnost : 50 myšlenek, které musíte znát - Watson, Richard, 1961- (Slovart, 2014)
Knížka se snaží zachytit pokrok v oblastech politiky, společnosti, dopravy, víry, životního prostředí, zemědělství, zdravotnictví, nových technologií, světové ekonomiky nebo dobývání vesmíru a nevynechává ani hrozby, kterým bude lidstvo v tomto století čelit (nukleární terorismus, přírodní katastrofy, hromadné vymírání atd.). Součástí textu je slovníček pojmů.
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
Keywords: populárně-naučné publikace; popular works; 21. století; 21. století -- prognózy; civilizace -- prognózy; globální změny -- 21. století; technika a společnost -- 21. století; twenty-first century -- forecasting; civilization -- forecasting; global changes -- 21st century; technology and society -- 21st century