Domy : abeceda architektury : detailní průvodce rezidenční architekturou - Jones, Will (Slovart, 2014)
Detailní průvodce rezidenční architekturou nabízí kompletní přehled architektury od tudorovských dřevěných rámů až po nekonvenční styl současných domů v průběhu staletí.
Terminologický slovník
Keywords: obytné domy; rezidence; architektonické slohy; architektonické detaily; dwelling-houses; residences; architectural styles; architectural details; přehledy; příručky; obrazové publikace; surveys; handbooks, manuals, etc; pictorial works