Domy : abeceda architektury : detailní průvodce rezidenční architekturou - Jones, Will (Slovart, 2014)
Detailní průvodce rezidenční architekturou nabízí kompletní přehled architektury od tudorovských dřevěných rámů až po nekonvenční styl současných domů v průběhu staletí.