Vlákenné struktury pro speciální aplikace - Křemenáková, Dana; Militký, Jiří, 1949-; Šesták, Jaroslav, 1938- (OPS, 2013)
Kniha je tématicky rozdělena do tří částí: elektrické a elektromagnetické vlastnosti textilií, optické vlastnosti textilií, tepelné vlastnosti textilií a další aplikace. Nakladatelská anotace. Kráceno.