Tvůrci českého zázraku - Hlaváč, Miroslav, 1928-2014 (Odkazy (APS Agency), 2000)
Poutavé líčení životních osudů mnohdy pozapomenutých českých podnikatelů je zasazeno do rozboru soudobé politické a hospodářské situace rakouské monarchie i první republiky a je provázeno podobiznami uváděných osobností.